Pomper en Zonen: hét innovatieve loonbedrijf uit Smilde in Drenthe

Contact

Loonbedrijf H Pomper en Zonen maakt loonwerk lonend voor u!

Neem direct contact met ons op

Wie zijn wij?

Loonbedrijf H Pomper en Zonen is in 2005 door vader Henk Pomper en zijn twee zonen Marco en Martin opgericht. Het familiebedrijf uit Smilde combineert jarenlange ervaring in de akkerbouw en het grondverzet met een vooruitstrevende visie. Wij onderscheiden ons door het gebruik van de nieuwste landbouwtechnieken. Technieken waarmee u efficiënter, gemakkelijker en goedkoper uw werk kunt doen. Daarin is het bedrijf een koploper op het gebied van technologie. Bij Pomper en Zonen vindt u een uitgebreid machinepark met onder andere trekkers, vrachtwagens en graafmachines. Een groot deel daarvan is uitgerust met gps-systemen waarmee u gericht en moeiteloos kunt zaaien, poten of bemesten.

 

Sinds 2019 zijn de vrouwen van Marco en Martin ook werkzaam binnen het bedrijf. Hierdoor is een sterk team gevormd ten aanzien van het runnen van dit loonbedrijf.

Marco is voornamelijk van de planning en van alle daarnaast voorkomende werkzaamheden. Je kunt hem regelmatig op een vrachtwagen of trekker zien rijden.

Martin is de monteur binnen het bedrijf en door zijn jarenlange ervaring weet hij steeds al het materiaal weer veilig en goed werkend de weg op te krijgen. Hierbij gaat hij geen uitdaging uit de weg. Verder zie je Martin ook regelmatig bij alle voorkomende werkzaamheden binnen de akkerbouwtak.

Martine zit op kantoor en houdt hier het overzicht van alle debiteuren/crediteuren up-to-date. Daarnaast gaat ze over aanvragen met betrekking tot graafwerkzaamheden en/of vergunningen. 

Marcella zit ook op kantoor. Zij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden rondom het personeel in goede banen lopen. En ook heeft zij het hoofdstuk VCA onder zich. Door veilig te kunnen en mogen werken, kunnen wij veel voor de klanten betekenen.

Henk is ondertussen met pensioen, maar de liefde voor het vak zal niet snel vergaan. Vaak is hij nog steeds bij ons op locatie te vinden voor hulp en ondersteuning.

 

Naast dat het bedrijf een familiebedrijf is, zijn er ook een drietal andere personeelsleden in dienst die Marco en Martin ondersteunen bij alle werkzaamheden.

Leon is binnen het bedrijf onze vrachtwagenchauffeur en zit in het mesttransport.

Alwin is binnen het bedrijf de kraanmachinist en is veel te vinden op de mobiele kraan. Zowel bij uitvoerders vanuit de gemeente of andere bedrijven, als bij agrarische klanten.

Abel is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de agrarische werkzaamheden. Van spitten en zaaien tot aan spuiten en alle andere voorkomende werkzaamheden.

 

Bij grote drukte zullen wij als dit nodig is, gebruik maken van collega loonwerkers en/of zzp'ers.

Ons vakkundige loonwerk loont!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u bij Loonbedrijf H Pomper en Zonen uit Smilde te bieden hebben? Neem dan contact met ons op en we zijn u direct van dienst.

Bel ons op 0592-45 92 13