Grondverzet in de regio Smilde en Drenthe

Contact

Loonbedrijf Loonbedrijf H Pomper en Zonen heeft alles in huis voor snel en vakkundig grondverzet. Gekwalificeerde en ervaren medewerkers werken met een uitgebreid machinepark om u op het gebied van grondverzet zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Neem contact met ons op

Voor elke klus een oplossing

Welke omvang het ook heeft, we hebben voor elke klus een geschikte graafmachine. Zo werken we met een rupskraan en mobiele kraan. Of het nu gaat om grondverzet voor de bouw van een bedrijfsloods, een huis of om het uitgraven van een sloot. Bedrijven en particulieren kunnen altijd bij ons terecht.

Pomper en Zonen zandhandel

Bij Loonbedrijf H Pomper en Zonen beschikken we over een eigen zanddepot waaruit wij woudzand putten. Dit zand is ideaal geschikt voor onder meer de ondergrond voor straatwerk, paardenbak en zandbak.

Woudzand heeft de eigenschap dat het zich zeer goed stabiliseert, het vocht goed vasthoudt maar daarnaast ook goed waterdoorlatend is. Wij hebben altijd een grote hoeveelheid woudzand bij ons op de zaak op voorraad liggen, zodat wij een snelle levering kunnen garanderen. Uiteraard kunt u bij ons het zand zelf komen afhalen.

Ook voor teelaarde en compost bent u bij Loonbedrijf H Pomper en Zonen aan het juiste adres.

Wij bezorgen door heel Nederland!

Bezorgen kan met trekkers en zanddumpers of met een vrachtwagen met kieptrailer. We beschikken ook over zandauto's van 8x8 en 10x8.

Direct zand bestellen? Klik hier!

Neem contact op met Loonbedrijf H Pomper en Zonen in Smilde

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in vakkundig grondverzet of hebt u hoogwaardig zand of grond nodig? Neem contact met ons op of bestel direct online!

Bel direct via 0592-45 92 13