Grondverzet

Grondverzet

Loonbedrijf H. Pomper en Zonen heeft alles in huis voor snel en vakkundig grondverzet. Gekwalificeerde en ervaren medewerkers werken met een uitgebreid machinepark om u op het gebied van grondverzet zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Voor elke klus een oplossing

Welke omvang het ook heeft, we hebben voor elke klus een geschikte graafmachine. Zo werken we met rupskranen, mobiele kranen en minikranen. Of het nu gaat om grondverzet voor de bouw van een bedrijfsloods, een huis of het uitgraven van een sloot. Bedrijven en particulieren kunnen altijd bij ons terecht.

Pomper en Zonen zandhandel

Wij beschikken over een eigen zanddepot waaruit wij woudzand putten. dit zand is ideaal geschikt voor o.a ondergrond voor straatwerk, paardenbak en zandbak.

Woudzand heeft de eigenschap dat het zich zeer goed stabiliseert, het vocht goed vasthoud maar ook goed waterdoorlatend is.

Wij hebben altijd een grote voorraad woudzand bij ons op de zaak liggen zodat wij een snelle levering kunnen garanderen. Ook kunt u bij ons het zand zelf komen afhalen.

Ook voor teetlaarde en compost bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bezorgen door heel Nederland!!!

Neem contact op!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in vakkundig grondverzet of heeft u behoefte aan zand of grond? Neem contact op of bestel online!

Gratis vrijblijvende offerte aanvragen

H. Pomper is .uw partner in loonwerk! Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Direct contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u werkzaamheden laten verrichten?

Neem dan contact met ons op via:

U kunt ook direct contact opnemen met Marco of Martin.

Maar u kunt natuurlijk ook een email sturen, waarna wij contact met u opnemen.

©2021 H. Pomper en Zn. – Sitemap Website door: Wemessage